Despre noi

Cine suntem? Ce facem? De ce? Prezentarea echipei

Cine Suntem?

Experiența noastră, câștigată pe parcursul a 10 ani, combinată cu o gamă largă de echipamente profesionale și cu o calitate ireproșabilă a serviciilor oferite clienților noștrii, ne-a plasat pe piața românească ca fiind o companie solicitată și apreciată.

Suntem recomandați de către clienții și partenerii noștrii pentru organizarea ireproșabilă de evenimente, în multe locații și pentru companii cu renume.

Ce facem?

Pentru ca totul să se desfășoare în cele mai bune condiții, oferim sfatul nostru profesionist pentru orice tip de eveniment: corporate, simpozioane, aniversări, conferințe și evenimente personale.

În bogata noastră experiență în sonorizări profesionale, sceno-tehnică și multimedia, am învățat că reușita unui eveniment depinde în mare măsură de calitatea echipamentelor dar și de profesionalismul celor care îl organizează.

De aceea în compania noastră avem o echipă pregatită, calificată și specializată pentru orice tip de eveniment!

De ce?

Pentru că suntem o echipă tânără de DJ profesioniști, ingineri de sunet și lumini, echipă ce își folosește experiența și entuziasmul pentru crearea unor evenimente unice din punct de vedere al programului și bine pregatite tehnic pentru orice tip de sonorizări. De-a lungul timpului am strâns un portofoliu ce ne recomandă oricând.

De ce să ne alegeți pe noi?

Pentru că suntem cei mai buni!

Echipa noastră

Suntem o echipă tânără dar nu lipsită de experiență. De mai bine de 10 ani suntem prezenți pe scena de entertainment însă de abia din 2017 am decis că e timpul să ne aventurăm în această formulă

Sebastian
General Manager

Povestea mea nu a fost o călătorie fără peripeții, am pornit la drum din pasiune, am continuat ca DJ și, pe parcurs am devenit organizator de evenimente, așa am trecut prin toate experiențele posibile. După zece ani parcurși am decis să urmez o altă cale, am tras aer în piept, am făcut un pas mare și merg mai departe cu “playwaves”.

Miruna
Junior Sales

Cel mai înfocat susținător la proiectului Playwaves. Prezența ei în echipa noastră este o adevărată binecuvântare.

Alexandru
Webadmin

M-am întâlnit cu Sebastian aparent întâmplător, dialogul din acea zi nu părea a duce către prietenia de azi. I-am urmărit evoluția de peste 10 ani și am decis să devin pasager în călătoria numită “playwaves”.

Adresa:

Bulevardul Theodor Pallady 42J, București, România

office@playwaves.ro

0746 410 908