0754 080 250 office@playwaves.ro

FAQ

Vă oferim răspunsuri la întrebări adresate cel mai des de către clienții noștrii.

Frequently Asked Questions

Suntem conștienți că o petrecere poate genera multe griji, însă lucrând cu noi aveți garanția că evenimentul dvs. va fi perfect, iar invitații se vor distra pe cinste. Vă oferim răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente intrebări pe care ni le adresează clienții noștri.

Sunteți organizatori de evenimente?

Nu, noi nu organizăm petrecerile, suntem DJ la evenimente atât private cât și corporate, asigurăm sonorizare, lumini, muzică excelentă și buna dispoziție.

La ce fel de evenimente participați?

Noi furnizăm servicii de sonirizare, lumini și DJ la orice tip de eveniment, fie că este vorba de nuntă, cununie, botez, aniversări, onomastică sau petrecere corporate.

Sunteți disponibili pe întreg teritoriul țării?

Da! Putem fi prezenți oriunde pe teritoriul țării.

Costul deplasării dvs. în alte județe este inclusă în preț?
Deplasare în București și Ilfov este gratuită. În funcție de distanță se adaugă un cost suplimentar pentru deplasare.
De cât timp aveți nevoie pentru pregătirile necesare petrecerii?

2 ore înainte de inceputul petrecerii sunt suficiente pentru a pune în funcțiune echipamentele și pentru a ne asigura că nu vor interveni probleme tehnice.

Ce tip de echipamente folosiți?

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută in timpul petrecerii, folosim echipamente profesionale de la diverse companii. Pentru mai multe detalii accesați pagina noastră dedicată.

Puteți oferi pachete artistice mai complexe?
Da! Contra cost, putem să vă aducem trupe live, artiști care pot completa muzical evenimentul dvs. Vă rugăm să țineți cont că prezența lor implică costuri suplimentare ce se vor adăuga pachetelor contractate cu noi. Mai multe detalii vă putem oferi intrând în legătură cu noi.
Oferiți discounturi?

Da, rulăm campanii de reduceri, ele sunt anunțate sub diverse forme grafice pe site.

La petrecere participă și alte persoane în afara membrilor echipei?

Nu, la evenimentului dvs. nu vom invita niciodată alte persoane, vor fi prezenți doar membrii echipei.

Cum procedez dacă am întrebări suplimentare?

Pentru orice întrebare sau informație suplimentară vă stăm la dispoziție. Puteți intra în legătură cu noi telefonic (0754 080 250), prin e-mail (office@playwaves.ro) sau prin intermediul secțiunii contact din site.

Recomandările noastre

Câteva aspecte organizatorice pe care vă rugăm să le luați în considerație.

Locația

Este important ca echipamentul DJ-ului să fie amplasat în aproprierea ringului de dans, să i se asigure acestuia o vizibilitate bună asupra întregii săli, dar în același timp să nu fie cu spatele la intrare.

Necesități tehnice

Este necesar să deținem informații cât mai clare despre locație. E important ca aceasta să poată asigura atât spațiul cât și capacitatea electrică necesară pentru desfășurarea evenimentului.

Suprafață necesară

Sistemul de sunet și lumini, din pachetul de bază, necesită o suprafață de instalare de aproximativ 2,5 metri pătrați în fața ringului de dans. Pachetele superioare, necesită o suprafață mult mai mare.

Ringul de dans

Nu este recomandat să inconjurați ringul de dans cu mese. Boxele noastre sunt orientate către ringul de dans. Dacă sunt mese situate între boxe și ring, invitații aflați la acestea vor avea parte de un nivel al sunetului incomfortabil.

Aveți întrebări suplimentare?

Bulevardul Theodor Pallady 42J, București, România

Ilie Sebastian PFA; CUI: 39755552

office@playwaves.ro

0754 080 250