0754 080 250 office@playwaves.ro

Pachetele noastre de prețuri

Pachetele de prețuri și beneficiile incluse în oferta noastră. Acestea pot suferi modificări în funcție de preferințele dumneavoastră.

Pachete și prețuri

Venim in întâmpinarea clienților noștri cu o serie de pachete din care puteți alege pe cel potrivit pentru evenimentul pe care doriți să îl organizați. Aceste pachete au fost create pentru a vă face o idee cât mai clară asupra serviciilor pe care firma noastră vi le oferă, atât din punct de vedere muzical cât și logistic (sunet, lumini și conectică).

Prețurile conțin TVA. Plățile se fac în lei la cursul B.N.R din ziua semnării contractului.

Toate pachetele

beneficiează de următoarele

servicii

– Servicii DJ pe toată durata evenimentului;
– Colecție muzicală de peste 15 mii de piese;
– Transport gratuit în București. În afara acestuia, costul transportului va fi stabilit în funcție de numărul de kilometri parcurși în total;
– Montarea și demontarea echipamentului.

Vizualizați echipamentele noastre.
V-am convins? programați o întâlnire cu noi!

Întrebări frecvente

Transportul implică vreun cost?

Transportul în București este fără cost suplimentar. În afara acestuia, costul transportului va fi stabilit în funcție de numărul de kilometri parcurși în total.

Ce reprezintă Stairville Stage TRI LED?

Stairville Stage TRI LED prezent atât în pachetul LIGHT și FULL sunt lumini ce pot crea o atmosferă aparte, echipamentele pot lumina elemente de arhitectură din locația petrecerii. Un exemplu găsiți aici la secțiunea „Petreceri corporate”.

Ce pachete pot achiziționa?

Puteți alege în funcție de preferințe. Aveți posibilitatea de a opta pentru oricare din pachetele de mai sus chiar dacă nu este indeplinit numărul de persoane recomandat de noi.

Pot să îmi aleg orice pachet chiar dacă nu am numărul de invitați recomandat?

Da, puteți opta pentru oricare din pachetele de mai sus chiar dacă nu este indeplinit numărul de persoane recomandat de noi.

Pot obține reduceri de prețuri?

Da! În funcție de pachetele alese se pot obține reduceri de preț ce pot ajunge până la 10% din valoarea totală a pachetelor achiziționate.

V-au convins prețurile noastre? Vă putem ajuta să aveți un eveniment de excepție!

Bulevardul Theodor Pallady 42J, București, România

Ilie Sebastian PFA; CUI: 39755552

office@playwaves.ro

0754 080 250