Politica de confidențialitate

Ultima actualizare: noiembrie 2022

Termeni generali

 

Sebastian Ilie PFA în calitate de proprietar şi administrator al site-ului www.PlayWaves.ro și a tuturor altor domenii, subdomenii și aplicații alaturate acestuia, se angajeaza sa pastreze caracterul confidential al datelor de natură personală ale utilizatorilor, ajunse in posesia PlayWaves în momentul înregistrării la newsletter, utilizării formularului de contact sau prin alte modalități.

PlayWaves poate acumula date cu caracter personal si date cu caracter special, pe pagina siteu-lui „www.playwaves.ro”, numai cu acordul voluntar al vizitatorului, in următoarele scopuri:

  • pentru a facilita accesul acestuia la serviciu;
  • pentru trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format exclusiv electronic (e-mail) si/sau telefonic (apel telefonic, SMS);
  • in scopuri statistice.

PlayWaves poate sa colecteze involuntar și alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume și versiunea browser-ului, sistem de operare și alți parametri) furnizați de catre browser-ul de internet prin intermediul căruia se face accesul la site și pot fi folosite de către PlayWaves pentru a îmbunatăți serviciile oferite clientilor sau utilizatorilor săi, sau cu scop statistic; excepție face cazul în care sunt încălcate prevederi ale termenilor prezenți in această pagină, în eventualitatea cazului în care rezultatul acțiunilor vizitatorului contravine intereselor sau produce pagube de orice natură de partea PlayWaves și/sau al eventualilor terți cu care PlayWaves are contracte de parteneriat în acel moment.

Vizitatorul are dreptul de a se opune colectării datelor sale personale și să solicite ștergerea acestora, revocându-și astfel acordul dat conform acestei pagini, renunțând astfel la orice drept implicit specificat în această pagină și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată pretinde celeilalte daune.

Pentru exercitarea drepturilor, vizitatorul se va adresa PlayWaves, conform datelor de contact disponibile pe site, valabile la acea dată.

Politica de confidențialitate PlayWaves se referă doar la datele furnizate voluntar de către vizitator exclusiv pe site. PlayWaves nu răspunde pentru politica de confidențialitate practicată de către oricare alt terț la care se poate ajunge prin legături, indiferent de natura acestora, în afara site-ului.

PlayWaves se obligă ca datele colectate ale vizitatorului să fie folosite numai în conformitate cu scopurile declarate și să nu facă publică, să vândă, închirieze, licențieze, transfere, etc. baza de date conținând informații referitoare la datele cu caracter personal sau special ale vizitatorului vreunui terț neimplicat în indeplinirea scopurilor declarate.

Excepție va face situația în care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este cerută de către organele abilitate în cazurile prevăzute de reglementările în vigoare la data producerii evenimentului.

PlayWaves garantează că datele personale ale unui utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai până la soluționarea problemei comunicate de acesta, după care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

PlayWaves nu răspunde pentru defecțiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este găzduita baza de date care conține aceste date.

De ce să ne alegeți pe noi?

Pentru că suntem cei mai buni!

Adresa:

Bulevardul Theodor Pallady 42J, București, România

office@playwaves.ro

0754 080 250